Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ο κ.Πολάκης


Ο κ.Πολάκης

Νίκος Μπογιόπουλος
    Ο υπουργός Πολάκης είχε προχτές γενέθλια. Να τα εκατοστίσει. Επί τη επετείω των γενεθλίων του είχε την ιδέα να δημοσιεύσει μια φωτογραφία τραβηγμένη στο υπουργικό του γραφείο...

    Στην φωτογραφία, πίσω από την γενέθλια τούρτα (και τις σχετικές σαμπάνιες) του υπουργού, δέσποζε ένα πορτρέτο του Άρη Βελουχιώτη...
    Φυσικά ο λαός μας το γνωρίζει άριστα: Εκεί που κρέμαγαν οι καπεταναίοι τ' άρματα κρεμάνε τώρα οι «αριστεροί» μνημονιακοί τα νταούλια.
    Επειδή, όμως, ο κ.Πολάκης, συνήθιζε μεταξύ άλλων να ανεβοκατεβάζει «κότες» εκείνους που ψήφιζαν Μνημόνια, να ανεβοκατεβάζει «κότες» εκείνους που έλεγαν «ναι» σε υποδείξεις και εκβιασμούς «εταίρων» και «φίλων»,

    τώρα που τα ψηφίζει και τα εφαρμόζει εκείνος τα Μνημόνια, τώρα που τα «ναι» τα λέει εκείνος, θα μπορούσε να κάνει το εξής:
    Στα επόμενα γενέθλιά του να αφήσει ήσυχο τον Άρη και το πορτρέτο του. Και στη θέση του, για να στολίσει το υπουργικό του γραφείο με κάτι που να αντιστοιχεί στην πολιτική της κυβέρνησης, να πάρει και να κρεμάσει άλλο πορτρέτο.
    Προτείνουμε ένα πορτρέτο με την παρακάτω φωτογραφία:
    Ένεκα της ομοιομορφίας του μοντάζ και για την διευκόλυνση του ιστορικού του μέλλοντος, θα μπορούσε – καθότι και λεβέντης - να σημειώσει αυτοβούλως το ακριβές σημείο των κοινοβουλευτικών εδράνων στο οποίο συνηθίζει να κάθεται στις ψηφοφορίες.
    Μιλάμε για τις ψηφοφορίες όπου ο ίδιος και οι άλλοι «αριστεροί» βουλευτές (σσ: «κότες» κατά την ορολογία Πολάκη) ψηφίζουν Μνημόνια, ΕΝΦΙΑ και «κόφτες»...

email: mpog@enikos.gr
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: