Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

H Αθηνά Ισιγώνη ανιψιά του Mr. Mini- Cooper αποκαλύπτεται στο Πινάκιο

Συνέντευξη - Φωτογραφίες: Λευτέρης Χ. Θεοδωρακόπουλος

Λένε πως ο καθένας μας χαρακτηρίζεται από το... ονοματεπώνυμο του και δεν έχουν άδικο… Άλλωστε το κάθε όνομα κρύβει την δική του ιστορία άλλες φορές αυτό είναι εμφανές και άλλες πάλι όχι.

Ισιγιώνη όπως λέμε Mini Cooper

Στην περίπτωση της Αθηνάς Ισιγώνη το βεληνεκές του ονόματος της έχει να κάνει με την εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας του αυτοκινήτου καθώς είναι η ανιψιά του Σερ Αλεξάντερ Ισιγωνης. Η ίδια μπορεί να είναι λάτρης της οδήγησης και της ταχύτητας αλλά έχει επιλέξει άλλα μονοπάτια…αυτά της δημοσιογραφίας. Εκεί γκάζώνει για το όνειρο της και στο Πινάκιο αποκαλύπτει τις πτυχές της ζωής της.
Για την συνεργασία της με τον Σταμάτη Μαλέλη, γιατί η συνέντευξη που είχε πάρει από την Νανά Καραγιάννη χαράχθηκε μέσα της ενώ τέλος κάνει το test - drive ανάμεσα στις γενιές του mini-cooper.


Συστήσου μας, ποια είσαι και με τι ασχολείσαι;
«Είμαι η Αθηνά Ισιγώνη και είμαι δημοσιογράφος»

Διαβάστε περισσότερα »


Δεν υπάρχουν σχόλια: