Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων 8/12/2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Κι άλλο ψέμα;»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «και άλλο ψέμα; Αίσθηση προκάλεσε η βόμβα που εξαπέλυσε χθες το μεσημέρι στη Βουλή, κατά τη...
συζήτηση του προϋπολογισμού, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Πάρις Κουκουλόπουλος, υποστηρίζοντας ότι έχει στη διάθεσή του φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα να συντρώγει με την Γιάννα Αγγελοπούλου και τη Μαριάννα Λάτση!»

ΕΘΝΟΣ
: «Σύγκρουση με ακραία διλήμματα»
Η εφημερίδα σημειώνει: «οξύτατη αντιπαράθεση, με φόντο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή. Εκλογή Προέδρου ή αστάθεια, το δίλημμα που έθεσαν Αντ. Σαμαράς και Ευ. Βενιζέλος. Παράταση του βίου της κυβέρνηση σημαίνει συνέχεια Μνημονίων, η θέση του Αλ. Τσίπρα».


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ
: «Προφητεία: Ο Κ.Τ.Σ. είναι…. Εκείνος που Πρέπει!»
Σύμφωνα με την εφημερίδα: ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να περιμένει με αγωνία τις δραματικές εξελίξεις και Εκείνον που Πρέπει… «Τα κλειδιά της Ελλάδας κρέμανται εις τας χείρας ενός ανθρώπου, Κ.Τ.Σ., εάν ο άνθρωπος εκείνος ακόμη κάμη τίποτε είναι καλά το έθνος ειδέ χάνεται» ».


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
: «Ποιοι γλιτώνουν 2 έως 12 έτη εργασίας για σύνταξη»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «με ποιες προϋποθέσεις χιλιάδες ασφαλισμένοι μπορούν να αποφύγουν τις αλλαγές. Τι θα ισχύσει για την αναγνώριση πλασματικών ετών. Ποιοι κινδυνεύουν να πάνε για σύνταξη στα 62 ή στα 67 και ποιοι χάνουν την έξοδο με 35ετία στα 58».


ΕΣΤΙΑ
: «Η Κυβέρνησις θα αντέξει»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «στις κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, τον πρώτο λόγο για τις πολιτικές εξελίξεις έχουν τα κοινοβούλια, τα οποία αναδεικνύονται από τον λαό συνήθως ανά τετραετία. Στην χώρα μας, το Κοινοβούλιο έχει πρόσφατα παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση Σαμαρά, ενώ εχθές υπερψήφισε τον Κρατικό Προϋπολογισμό με 155 ψήφους».


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
: «Στρατηγική της έντασης»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «την έναρξη των διαδικασιών για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ανήγγειλε ο πρωθυπουργός στη συζήτηση του προϋπολογισμού. Υποστήριξε ότι έτσι σταθεροποιείται η πατρίδα και ότι ο λαός δεν θέλει εκλογές. Εκλογές για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».


ΤΑ ΝΕΑ: 
«Είκοσι δύο σκιές στο περιστύλιο»
Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «με τον κυβερνητικό συνασπισμό να ενισχύει τις γραμμές του, αλλά να εξακολουθεί να παραμένει θολό το τοπίο για την προεδρική εκλογή, υπερψηφίστηκε μετά τα μεσάνυχτα από την Ολομέλεια της Βουλής, ο νέος προϋπολογισμός».


KONTRA NEWS
: «Αρχισε διάλογος με τους Τούρκους για τα πετρέλαια»
Η εφημερίδα γράφει ότι «μια τολμηρή παρέμβαση της «kontranews» με το βαρυσήμαντο άρθρο του Γιώργου Κουρή κατάφερε να ανοίξει επιτέλους ένα ουσιαστικό διάλογο ανάμεσα στην Αθήνα και την Αγκυρα, θέτοντας θέματα τα οποία κανείς μέχρι τώρα δεν είχε τολμήσει να θέσει προς συζήτηση».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Η εκλογή Προέδρου χαρτί για τη συμφωνία με τρόικα»
Η εφημερίδα τονίζει ότι: «την επίσπευση της διαδικασίας για την προεδρική εκλογή πρόταξε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ανακοινώνοντας ότι «αμέσως μετά» τη χθεσινή υπερψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού 2015 ξεκινούν οι σχετικές θεσμικές διαδικασίες».

AΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: