Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Βασίλης Τσούγκαρης
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν υπάρχει στιγμή «ηρεμίας» σε αυτή την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ χώρα...
Όχι, δεν μιλώ για τους κατοίκους της, αν και μέσα σε αυτούς υπάρχει μια μερίδα το ίδιο απάνθρωπων, με κάποιους «επιστήμονες» οι οποίοι σε πλήρη «συνεργασία» με την υποτιθέμενη κυβέρνηση, και εκτελώντας με ζήλο θαυμαστό τις «εντολές» της, αντιμετωπίζουν σαν ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τα άτομα με αναπηρίες.
Μιλώ για ΑΥΤΟΥΣ, για την μικρή (ευτυχώς) μερίδα «γιατρών», που η ΝΤΡΟΠΗ, είναι το λιγότερο που θα έπρεπε να νοιώθουν για την συμπεριφορά τους.
ΕΥΤΥΧΩΣ, που είναι λίγα αυτά τα υποκείμενα, ΕΥΤΥΧΩΣ που το μεγαλύτερο ποσοστό του ιατρικού κόσμου αποτελείται από λαμπρούς επιστήμονες, και πάνω απ’ όλα, από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Πρόσφατα έγραψα για των ΚΕΠΑ τα καμώματα, και δεν θα αφήσω το θέμα γιατί ο κόσμος πρέπει να μαθαίνει τι συμβαίνει στην «πόρτα» του, και ΤΙ τον περιμένει αν έρθει στη θέση αυτών των ατόμων, που κάποιοι «γιατροί» σε ρόλο δήμιου θα κληθούν να αποφασίσουν για την όποια αναπηρία τους.
Διαβάστε τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα που συμβαίνουν…..
«Καλησπέρα σε όλους τους φίλους! Και σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένη! Ως Ελληνίδα πληγώνομαι και αηδιάζω με την συμπεριφορά αρκετών ιατρών στα ΚΕΠΑ . Έτυχε σήμερα να περνάει από Υγειονομική επιτροπή η αδελφή μου. Είχαμε κάνει ένσταση γιατί ενώ είναι σχεδόν σε αμαξίδιο και με αμέτρητες υποτροπές τα τελευταία 3 χρόνια από 67% και άνω που είναι εδώ και εννέα χρόνια, την ανεβάσαν στο εξωφρενικό ποσοστό του 70%.. Μετακινείτε πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο. Η συμπεριφορά των ιατρών απαράδεκτη. Της ζητούσαν να κάνει πράγματα που λόγω αναπηρίας δεν μπορούσε. Όπως το πολύ απλό, να σηκώσει έστω και λίγο το πόδι της καθήμενη στο αναπηρικό αμαξίδιο. Και την προσέβαλαν που δε μπορούσε. Προσέβαλαν κι έμενα απίστευτα που απλά συνόδευα, και όταν προσπαθώντας να απαντήσω για διευκόλυνση, μόνο που δεν με έδειραν. Φυσικά υπάρχουν εξαίρετοι Ιατροί αλλά υπάρχουν και κάτι "τέρατα" που κάνουν κατάχρηση εξουσίας πάνω σε "νεκρά" σώματα. Συγνώμη που χαλάω την καλοκαιρινή σας διάθεση αλλά αυτοί οι άνθρωποι κάνουν διακοπές κι εμείς υποφέρουμε καθημερινά!!!... Δεν σας λέω κάτι που δεν γνωρίζεται ή κάτι που δεν έχετε βιώσει οι περισσότεροι από εσάς... Εγώ είμαι απλά ένας, γαμω το κέρατο μου, υγιής συγγενής! Ας αντιδράσουμε ρε φιλαράκια!!! Δεν μας αξίζει!
Ξ ε - σ η κ ω θ ε ί τ ε !!!!!»
Και κάποια άλλη φίλη απαντά στην πιο πάνω!
«Είναι ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!!!!!!! ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζω τη Μενια και την αδελφή της , εδώ και τρία χρόνια . Είναι δυο θαυμάσιες κοπέλες .....με ικανότητες...με όρεξη για ΖΩΗ.....!!!!!! Η Δέσποινα , βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση . Με συνεχείς υποτροπές, νοσηλείες , φλασακια...κι όμως ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ !!!!!!! Δικαιούται να πάρει μεγάλο ποσοστό , ισοβίως !!!!!!!!! Η περίπτωση της , περιλαμβάνεται στην περίφημη λίστα των...43 !!!!! Κι όμως, χτες αντιμετώπισε όλο αυτό τον εξευτελισμό !!!!! Γιατί ???? Επειδή , απλώς, είναι ασθενής ....σε πολύ άσχημη κατάσταση . Απ'οτι φαίνεται ,τέτοιοι ασθενείς , είναι ...ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ για μερικούς ''γιατρούς'' .Έχω υπ'οψη μου πολλές περιπτώσεις . Έχω βιώσει κι εγώ , μια παρόμοια κατάσταση ....Τα ξέρετε !!!!!!!!!!!!!! Λοιπόν..........!!!!!!!!!Ποιος φταίει ? Ποιος έδωσε το ''ελεύθερο'' για τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές ???? Μαντέψτε !!!!!!!!! Πάντως, η δική μου γνώμη είναι ότι ΔΕΝ φταίει ο εκάστοτε υπουργός , ούτε η εκάστοτε κυβέρνηση .........Κάποιος άλλος φταίει....Κάποιος άλλος ....................Ποιος έδωσε το ''ελεύθερο '' ????? Ποιος ???Ας σκεφτούμε κι ας ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ , όπως λέει η Μενια .......Ας αρχίσουμε να συνοδεύουμε κι εμείς , τους συμπάσχοντες που περνούν από ΚΕΠΑ ......Μέλη της Ομάδας Αλληλεγγύης , το κάνουν ήδη .Ας αρχίσουμε να αντιδράμε στην απάνθρωπη συμπεριφορά ....επί τόπου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!»
Πως σας φάνηκε αδέλφια;
Από τέτοια περιστατικά, ένα σωρό που περνούν στα «ψιλά», που τα γνωρίζουν μόνο όσοι τα ζουν, αυτοί και οι οικογένειες τους.
Θα πω στη δεύτερη φίλη, πως ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ έχουν να κάνουν με την υγεία τα τελευταία 40 χρόνια που παίζουν ένα σωρό παιχνίδια στις πλάτες των ασθενών και του κοσμάκη ΟΛΟΥ.
Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝΙΔΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (που μόνο τέτοιο δεν είναι) που σχεδιάζει ΛΙΣΤΕΣ δίνει εντολές, κάνει πειράματα στου κασίδη το κεφάλι, και αποσύρεται με ήσυχη την συνείδηση ότι προσέφερε «έργο», ένα έργο στο οποίο συμμετείχαν και γιατροί σαν τους παραπάνω, προκειμένου η επιτυχία του να είναι σίγουρη.
Θα έπρεπε να ντρέπεστε λοιπόν, αλλά ΠΟΙΟΣ έχασε τη ντροπή για να την βρείτε εσείς;
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ, γιατί αύριο μπορεί να είστε ΕΣΕΙΣ στη θέση της κοπέλας και των εκατοντάδων άλλων ασθενών που αντιμετωπίστηκαν κατ’ αυτό τον τρόπο….
Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα περιστατικά, το διαδίκτυο είναι γεμάτο από forum με ΟΛΕΣ τις παθήσεις, ακόμα και εκείνες που ΔΕΝ έβαλαν στις όποιες «λίστες» οι … φωτισμένοι σχεδιαστές της υγείας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: