Tα δημοσιευμένα άρθρα εκφράζουν τις προσωπικές θέσεις και αντιλήψεις των συντακτών τους και δεν αποτελούν την επίσημη θέση του παρόντος Ιστολογίου.
Δημοσιεύματα με απρεπείς λέξεις ή εκφράσεις δεν δημοσιεύονται και ανάλογα σχόλια διαγράφονται χωρίς την παραμικρή πρόθεση λογοκρισίας.



Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Μια πρωτότυπη και ταυτόχρονα με έντονους συμβολισμούς εικαστική εγκατάσταση δημιούργησε ο καλλιτέχνης Κωστής Σπανόπουλος

Όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω, το έργο του μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση για την πρωτοτυπία του καθώς και για την εξαιρετική του προσέγγιση σε ένα επίκαιρο και φλέγον θέμα που τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα στην Ελλάδα, την άνοδο του νεοναζισμού. Ο καλλιτέχνης (όπως δείχνουν και οι εικόνες) καυτηριάζει...
με τις δημιουργίες του τον τρόπο με τον οποίο επιτήδειοι επηρεάζουν απογοητευμένους αλλά και ταυτόχρονα μικρονοϊκους ανθρώπους και καταφέρνουν να τους εκμαυλίσουν. Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι κάτι τέτοιο δεν έχει να ξαναπαρουσιαστεί ποτέ ως έργο και να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον καλλιτέχνη Κωστή Σπανόπουλο! 



Δείτε τις εικόνες:


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: